COACHING & NYA KUNSKAPER

FÖR DIG SOM VILL BYTA CHEFJobbsökarskolan - kurs på Folkuniversitetet

Jobbsökarskolan startade våren 2018 som en kvällskurs på Folkuniversitetet i Göteborg med deltagare 50+ som ville bli uppdaterade i hur de söker ett nytt arbete i vuxen ålder. Alla som deltog i kursen hade jobb, men ville gå vidare i sin karriär efter många år på samma arbetsplats. Kursen gör nystart 2022 och omfattar undervisning, diskussion, cv-granskning, intervjuträning samt konkreta tips för  spontansökningar och Linkedin.
Kursen omfattar 6 gruppträffar (kvällstid)) och 90 minuter individuell coaching. Kontakta Folkuniversitetet för mer information.

CV-jouren. Granskning &  förbättringsförslag

Spontanansökan på gång? Drömjobbet utannonserat? Vi kollar i förväg din cv & ditt personligt brev,  så du ger bästa möjliuga intryck och därmed ökar dina chanser till att komma på intervju - och kanske få jobbet.
Pris 500 kr.

Coaching & professionella råd

En insats där du har personliga samtal med en professionell jobbcoach. Live i Göteborg eller via mail & video, om du bor någon annanstans. Vi pratar om din situation på arbetsmarknaden för att finna nya möjligheter. CV-granskning, förbättrat personligt brev samt tips & råd för Linkedin, spontansökningar och rekryteringsmässor. Pris: 400 kr/timme.
Jobbcoachpaket 5 timmar 1500 kr.

Bli en proffsigare jobbsökare

Väljer du att gå Jobbsökarskolans kurs på Folkuniversitetet - eller som privatist - ingår ett studiematerial med fakta, instuderingsfrågor och hemuppgifter. I samtal med coachen får du råd och tips som handlar om din egen situation på arbetsmarknaden.

Mentor - Nyföretagarcentrum

Funderar du på att starta företag? Och vill ha Peter Mannerfelt som mentor? Kontakta då Nyföretagarcentrum i Göteborg eller i Härryda. Denna tjänst är kostnadsfri för dig som är antagen i deras mentorprogram.

Kontakt & information
Jobbsökarskolan drivs av Peter Mannerfelt i Göteborg. Han är jobbcoach och utbildad arbetsförmedlare - samt mentor på Nyföretagscentrum i Härryda kommun.

Peter är även redaktör för webbmagasinet Byt Chef 50+, två nummer gavs ut under 2019, läs mer på bytchef.se
info(at)jobbsokarskolan.se
SMS 0705 35 34 32

Nytt webbmagasin!

I april 2019 utkom det första numret med inspiration och praktiska tips till 50-plussare som på eget initiativ vill gå vidare i karriären. Läs magasinet via www.bytchef.se - Känner du någon 50- eller 60-talist som redan har tagit steget? Vi vill höra deras berättelse! Tipsa oss gärna.